Zonguldak Belediyesi eski Özel Kalem Müdürü Hasbi Kabaca’nın oğlu Anılcan Kabaca bu akşam Alaborina Restoran’da düzenlenen muhteşem düğün töreniyle hayatını Emine-Mehmet Şah Özdemir‘in kızları Nurşah Özdemir ile birleştirdi. 


Anılcan-Nurşah Kabaca çiftinin nikahlarını Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan kıydı. Genç çiftlerin nikah şahitliğini ise Zonguldak’ın önceki dönem belediye başkanları İsmail Eşref ve Muharrem Akdemir yaptı.  Genç çiftlerin yürekten 'Evet' çığlığı bekar gençleri adeta evliliğe teşvik etti. 


Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Anılcan-Nurşah Kabaca çiftinin evlilik cüzdanını bir önceki dönem belediye başkanı olan Muharrem Akdemir’e teslim etti. Akdemir’de bu görevi en iyi eski Başkan İsmail Eşref’in yapacağına inandığını söyleyip evlilik cüzdanını ona teslim etti.  Eşref evlilik cüzdanını daha iyi koruyabileceğine ve muhafaza edebileceğini inandığı için geline verdi. 
Düğün törenine Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Zonguldak eski Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, İsmail Eşref, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, Özdemir ve Kabaca aileleri, yakınları ve seçkin davetli topluluğu katıldı.

Mutlulukları gözlerinden okunan Anılcan-Nurşah Kabaca, çifti gece boyunca bol bol dans edip halay çektiler.

Halkın Sesi Gazetesi olarak genç çiftleri kutluyor ve bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.