Saadet Partisi 2021 yılının son il divan toplantısını İl Başkanı Burak Erol Başkanlığında yaptı. Erol, Saadet Partisi'ne katılanlara rozet taktı. 

Divan toplantısının açılış konuşmasında insanların akın akın Saadet Partisi'ne  katıldığını ifade eden Burak Erol, "Millî Görüş modelini Saadet Partisi temsil etmektedir. Erbakan Hoca’nın yetiştirdiği kadrolar buradadır. Erbakan Hoca, Saadet Partisi genel başkanı olarak ömrünü tamamladı. “Millî Görüş’ün tek partisi vardır, o da Saadet Partisi’dir" dedi.

Erbakan'ın "Bundan başka kim, 'Ben de Millî Görüşçüyüm' iddiasında bulunursa, palyaçoya döner” vasiyetini hatırlatan Erol, "Saadet Partisi, 19 yıldır hiçbir devlet yardımı almadan, tamamen ana sütü ve öz kaynaklarından beslenerek bugünlere geldi. Dünyada Millî Görüşçülerden başka böyle destanlık mücadeleyi verebilecek bir topluluk yok. Saadet Partisi, Türkiye’nin sigortası, toplumun teminatıdır" şeklinde konuştu.

Erol, açıklamasında şu düşüncelere yer verdi:
"Anadolu, kendi özünü oluşturan kahramanları yeniden çağırmaktadır. Saadet Partisi ve MİLKO’lar yarım asırlık süreçte değerlerine bağlı, ülkesini seven, Türkiye’ye hizmete hazır on binlerce kadro yetiştirdi.

Saadet Partisi’nin öncülüğünde Türkiye’nin yeniden ayağa kalkmasının zamanı geldi. Bu silkinme ve doğrulmanın işaretlerini görmekteyiz. Beklemesini bilenler için her şey zamanında olur. Sen görevini yap; gerisine karışma"