Delilerin Delisi lakabıyla tanınan Muhammed Yakut'un son videosunun finalinde Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Abdürrahim Alan ve Zonguldak Emniyet Müdürü Fahri Aktaş'ı hedef alan ifşaları gündeme bomba gibi düştü.

Önceki videolarında Giresun'un Eynesil ilçesinde ölen ya da öldürülen Rabia Naz'ın katilini Müge Anlı’nın bildiğini iddia eden Muhammed Yakut, bu kez de Rabia Naz'ın ölümünün ardından dönemin Giresun Cumhuriyet Başsavcısı Abdürrahim Alan ile Giresun Emniyet Müdürü Fahri Aktaş'ın ödül olarak Zonguldak'a gönderildiğini söyledi.

Açıklamasında Zonguldak Emniyet Müdürü ve Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı için ağır ifadeler kullanan Muhammed Yakut, “Tayyip Erdoğan. Bu seçim katlettiğiniz Rabia Naz'ların seçimi olacak. Seçimlere kadar senin ve ortağın Nurettin Canikli'nin rüyalarına gireceğim. Sizde hiç utanma da kalmamış. Giresun Başsavcısı Abdürrahim Alan ve Giresun Emniyet Müdürü Fahrettin Aktaş'ı ödül olarak Zonguldak'a gönderdiniz" diyor.

Dural’dan Ticaret Fuarı'na ziyaret Dural’dan Ticaret Fuarı'na ziyaret

Bilindiği gibi 2018 yılında Giresun Eynesil'de evinin önünde Rabia Naz Vatan'a çarparak ölümüne neden olan araç sahibinin kimliği ve olayın Nurettin Canikli'nin talimatıyla örtbas edildiği iddia edilmişti. Rabia Nas'ın ölümü aylarca Türkiye'nin gündeminden düşmemişti.