Zonguldak Fenerbahçe taraftarları '19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü' kapsamında  Levent Karanfil, Ruhsen Ad önderliğinde Kilise Restoranda yemek düzenleyerek bir araya geldi. 
Zonguldaklı Sarı Lacivertli taraftarların yoğun ilgi gösterdiği yemek canlı müzik eşliğinde başlayarak gecenin ilerleyen saatlerine kadar  Fenerbahçe marşları söylenerek devam etti.
Yemekte Zonguldak Fenerbahçe taraftarları geçen sene hayatını kaybeden koyu Fenerbahçeli olan Hayati Akkaş'ı da Dünya Fenerbahçeliler gününde unutmadı. 
Zonguldak Fenerbahçe taraftarları düzenlenen yemekte merhum Hayati Akkaş' ın anısına  bir sandalye boş bırakılırken, rahmet ve özlemle andılar.
“19.07 DÜNYA FENERBAHÇELİLER GÜNÜ'MÜZ KUTLU OLSUN”
'19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü' nedeniyle açıklama yapan Zonguldak Fenerbahçe taraftarı Levent Karanfil, "Öncelikle bütün Fenerbahçe taraftarlarımızın' 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü' kutlu olsun. Bugün Fenerbahçe' ye gönül vermiş arkadaşlarımız ile bir araya gelerek bir yemek düzenledik. Geceye katılan bütün Fenerbahçeli arkadaşlarımıza  teşekkür ediyorum. Yeni sezonda Fenerbahçe'mize başarılar diliyorum. "dedi.
“MERHUM HAYATİ AKKAŞ’I RAHMETLE ANIYORUZ”
Geçen sene hayatını kaybeden koyu Fenerbahçe taraftarı olan  Hayati  Akkaş’ı da unutmayan Zonguldak Fenerbahçe taraftarı Levent Karanfil,  “Aramızda geçen sene vefat eden sevgili büyüğümüz değerli ağabeyimiz Hayati Hocamız şu anki sandalyesini boş bırakıyoruz. Bu manayla kendisine rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Her zaman kalbimizde, ruhumuzda, yanımızda olacaktır. Bu vefamızdır kendisine. Çok emeği vardır Fenerbahçe Derneği’mizde  olsun Fenerbahçe taraftarı  olarak olsun. Böyle bir günde onu anmak bizim için bir onurdur.”dedi 
“TURGUT PAPİLA VE DERNEĞİMİZİN YANINDAYIZ”
Zonguldak Fenerbahçe taraftarlarını Zonguldak Fenerbahçe Taraftar Derneği’ni  üye olmaya davet eden Zonguldak Fenerbahçe taraftarı Levent Karanfil, “ Artı olarak Zonguldak Fenerbahçe Taraftar Derneği’ni  daha iyi yerlere getirmek için arkadaşlarımızı üye olmaya çağırıyoruz. Hep birlikte omuz omuza olmaya çağırıyoruz. Turgut Papila başkanımızın yanında olmaya ve derneğimizi daha iyi yerlerde görme açısından elimizden geldiği kadar çabamızı sarf edeceğimizi de burada başkanımıza belirtmek isterim. Birlikte omuz omuza yüreklerimizi ortaya koyarak daha iyi şeyler üreterek taraftarımıza yakışır bir şekilde dernek haline getirmeye de çalışacağız. ”dedi
 Karanfil son sözlerini ise Aziz Yıldırım başkanımızın da dediği gibi “Dar ağacında olsak bile son sözümüz Fenerbahçe.“ diyoruz ve bütün arkadaşların '19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü'nü kutluyorum. ”dedi.

HABER : SELÇUK KOÇAKLI