Zonguldak’ın Milli sporcuları, 9-12 Temmuz 2025 İstanbul’da yapılacak olan Badminton U17 Youth Open Uluslararası müsabakada Milli forma altında ülkemizi ve Zonguldak’ı temsil edecek.
Bu önemli Uluslararası müsabakada Zonguldak’ın Milli gururları, antrenör Mustafa Danacı ile birlikte şu anda İstanbul’da bulunuyor.
Zonguldak’ın Milli gururları bu önemli Uluslararası müsabakada başarı göstererek ülkemize ve Zonguldak’a madalya getirmeyi hedefliyor.
Antrenör Mustafa Danacı ise sosyal medya hesabından şu ifadelere yer verdi: “9-12 Temmuz 2025 İstanbul’da yapılacak olan Badminton U17 Youth Open Uluslararası Müsabakalara Devrek’imizin 6 Milli sporcusu katılım sağlayacak. Ülkemizi, İlimizi ve İlçemizi Ay yıldızlı formayla temsil edecek olan gecesini gündüzüne katan, çok yorulan uykusuz kalan, hafta sonu, tatil demeden çalışan, hayallerini gerçeğe dönüştüren Milli sporcularımı tek tek tebrik ediyorum. Bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum. “



