Zonguldak rekor kırdı! Zonguldak rekor kırdı!

Bir yıl boyunca derslerinde ve sınavlarında başarılı olmak için çaba sarf eden öğrenciler, karne almanın mutluluğunu yaşarken, öğretmenler de emeklerinin karşılığını görmenin huzurunu taşıyor. Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, eğitim öğretim yılının sorunsuz şekilde tamamlandığı belirtilerek öğrencilere ve öğretmenlere iyi tatiller dilendi.
Yeni eğitim öğretim yılı, Milli Eğitim Bakanlığı takvimine göre 9 Eylül 2025 Pazartesi günü başlayacak. Tatil sürecinde öğrencilerin hem dinlenmesi hem de sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle gelişimlerine katkı sağlaması bekleniyor.
Öte yandan, yaz tatili boyunca okullarda bakım-onarım çalışmaları yapılacağı ve yeni döneme hazırlıkların hız kazanacağı da bildirildi.

Muhabir: Gülseher Cinal