Zonguldak'ta huzur ve güven ortamının devamlılığını sağlamak amacıyla yürütülen güvenlik koordinasyon toplantılarına bir yenisi eklendi.

3 tanesi 200 TL
3 tanesi 200 TL
İçeriği Görüntüle

Vali Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında Valilik makamında düzenlenen "Asayiş ve Güvenlik Toplantısı"na; İl Jandarma Komutanı Albay Barış Cücen ile İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen katıldı.

Kamu Düzeni ve Tedbirler Görüşüldü

Toplantıda, il genelindeki mevcut asayiş olayları, suç ve suçlularla mücadelede gelinen son durum kapsamlı şekilde ele alındı. Şehir merkezinin yanı sıra ilçe, belde ve köylerde kamu düzeninin kesintisiz sağlanması, vatandaşların huzurunu tehdit edebilecek unsurlara karşı devreye sokulacak yeni tedbirler ve koordinasyon gerektiren başlıklar ayrıntılı olarak değerlendirildi.

Zonguldak genelinde emniyet ve jandarma birimlerinin entegre bir şekilde yürüttüğü saha denetimlerinin ve önleyici tedbirlerin aralıksız sürdürüleceği vurgulandı.

Muhabir: HABER MERKEZİ