Zonguldak kent genelinde kamu düzeni, huzur ve emniyet ortamının kararlılıkla sürdürülmesi amacıyla valilik makamında üst düzey bir güvenlik toplantısı gerçekleştirildi.
Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında düzenlenen "Asayiş ve Güvenlik Toplantısı"na İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Barış Cücen ile İl Emniyet Müdürü İbrahim Kaba katılım sağladı.
Kamu Düzeni ve Saha Çalışmaları Değerlendirildi
Toplantıda; kent merkezi ve ilçeler genelinde yürütülen asayiş uygulamaları, güvenlik durumu ve suçla mücadele kapsamında atılan adımlar detaylı bir şekilde ele alındı. Kentte huzur ve emniyet ikliminin devam ettirilmesi adına alınması gereken ilave tedbirler, kurumlar arası koordinasyon ve saha denetimleri üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.
Toplantı, öncelikli güvenlik başlıklarının planlanmasının ardından son




