Zonguldak’ta eski belediye meclis üyesi Yurdanur Yücel’in vefatı, ailesi ve yakınlarının yanı sıra İYİ Parti camiası ile kent kamuoyunda üzüntüye neden oldu.
İYİ Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Çetin Dikenli’nin kız kardeşi olan Yücel’in, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Hukuk Müşavirliği’nden emekli olduğu öğrenildi. Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) eski Mali Sekreteri İhsan Dikenli’nin kızı olan Yurdanur Yücel, Kıbrıs Gazisi Ayhan Yücel’in eşi ve 2012 dönemi Kozlu Belediye Meclis Üyesiydi.
Bir süredir Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’nde tedavi gören Yücel, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.
Cenazeye yoğun katılım
Yurdanur Yücel’in cenaze törenine İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen, parti ilçe yönetim kurulu üyeleri, siyasetçiler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, şehit ve gazi yakınları ile TTK Genel Müdürlüğü’nde uzun yıllar birlikte görev yaptığı mesai arkadaşları katıldı.
Törene katılanlar, Dikenli ve Yücel ailelerine başsağlığı dileklerini ileterek acılarını paylaştı.
İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen de yayımladığı taziye mesajında, Çetin Dikenli’nin kız kardeşi Yurdanur Yücel’in vefatından duyduğu üzüntüyü ifade ederek ailesine, yakınlarına ve parti teşkilatına sabır ve başsağlığı diledi.
Yurdanur Yücel’in cenazesi, ikindi namazının ardından Uzun Mehmet Camii’nde kılınan cenaze namazı sonrasında Asri Mezarlık’taki aile kabristanlığına defnedildi.




