Hasan Tığlı hayatını kaybetti
Hasan Tığlı hayatını kaybetti
İçeriği Görüntüle

Uluslararası Rotary 2430. Bölge 2026-2027 Dönem Guvernörü Orhan Uludağ ve beraberindeki heyet, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası’nı (ZTSO) ziyaret etti.

ZTSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir tarafından makamında ağırlanan heyette, Orhan Uludağ’ın eşi Zeynep Uludağ’ın yanı sıra Kdz. Ereğli Rotary Kulübü Başkanı Cafer Can Yılmaz, Bölge Guvernör Yardımcıları Fatma Zehra Aydın ve Özlem Şen ile bölge yöneticileri yer aldı.

Zonguldak’ın kalkınması gündemdeydi

Gerçekleştirilen görüşmede Zonguldak’ın sosyo-ekonomik gelişimi, sivil toplum kuruluşları ile kentteki sanayi ve ticaret çevreleri arasındaki iş birliği imkanları değerlendirildi.

Bölgede hayata geçirilebilecek ortak projeler ve Zonguldak’ın kalkınma hedeflerine katkı sağlayabilecek çalışmalar üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ZTSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, sivil toplum kuruluşları ile bölgesel aktörlerin ortak hedefler doğrultusunda hareket etmesinin önemine dikkat çekti.

Demir: “Güç birliğini kıymetli buluyoruz”

Demir, kentteki gelişim hedefleri doğrultusunda sivil toplum kuruluşları, sanayi ve ticaret dünyası ile bölgesel dinamiklerin iş birliği içerisinde hareket etmesini önemsediklerini belirtti.

Ziyaretin ardından değerlendirmede bulunan Demir, Rotary heyetinin ZTSO’da ağırlanmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Orhan Uludağ ve beraberindeki heyete nazik ziyaretleri ve Zonguldak’a gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

Muhabir: HABER MERKEZİ