Bayram öncesi baklavanın tadı kaçtı! Bayram öncesi baklavanın tadı kaçtı!

2000 senesinden sonra sigorta girişi olan milyonlarca vatandaş, kademeli emeklilik beklentilerini sürdürüyor. Vatandaşlar, seçimden sonra meclisin çalışmaya başlaması ve gündemde 2 torba yasa olması nedeniyle sosyal medya üzerinde çalışmalarına hız verdi. Her gün on binlerce paylaşım yapan vatandaşlar düzenleme bekliyor. 

BİR PARTİDEN AÇIKLAMA GELDİ

Seçimlere Cumhur ittifakı çatısı altında giren ve aldığı oy oranı ile dikkatleri üzerine çeken Yeniden Refah Partisi'nden kademeli emeklilik ile ilgili açıklama geldi. Gelen açıklamada 2000 sonrasına kademeli emekliliğin parti tarafından mecliste dile getirileceği ve düzenlemenin hayata geçmesi için çalışma yapılacağına yer verildi.

İKİ TORBA YASA GELİYOR

Seçimlerden sonra toplanan ve çalışmalara başlayan meclisin gündemine iki torba yasa geliyor. Henüz kademeli emeklilik ile ilgili torba yasada olacak açıklaması gelmedi. Ancak Yeniden Refah Partisi'nin gündeme getireceği öğrenildi. Torba yasaların bayramdan sonra meclise gelmesi ve komisyonda görüşüldükten sonra meclis genel kuruluna gelmesi bekleniyor.