Samsun’un Atakum ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde yalnız yaşayan doktor Dursun Bektaş (46), ikametinde ölü bulundu.

Samsun Sosyal Güvenlik Kurumu’nda (SGK) doktor olarak görev yapan Bektaş’ın mesaiye gelmemesi üzerine şüphelenen iş arkadaşları evine gitti. Kapının açılmaması üzerine durum polis ve itfaiye ekiplerine bildirildi.

Yatak Odasında Cansız Bedeni Bulundu

İtfaiyenin yardımıyla içeri giren ekipler, 46 yaşındaki doktoru yatak odasında hareketsiz halde buldu. Sağlık görevlilerinin yaptığı incelemede Bektaş’ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Yolcu otobüsü devrildi: 22 yaralı
Yolcu otobüsü devrildi: 22 yaralı
İçeriği Görüntüle

Ölüm Şüpheli Bulundu

Eşinden boşandığı ve evde tek başına yaşadığı öğrenilen Dursun Bektaş’ın ölümü, olay yerinde inceleme yapan Halk Sağlığı Uzmanı tarafından şüpheli olarak değerlendirildi.

Bektaş’ın cenazesi, kesin ölüm nedeninin tespiti için Samsun Adli Tıp Kurumu Grup Başkanlığı morguna kaldırıldı. Emniyet güçlerinin olayla ilgili başlattığı tahkikat devam ediyor.

Muhabir: HABER MERKEZİ