Sakarya Nehri’nde cansız bedeni bulunan 41 yaşındaki Gürkan Gencer’in vefatı, Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem’i derin bir üzüntüye boğdu.

Olay, Sakarya'nın Arifiye ilçesine bağlı Karaaptiler Mahallesi Gölya mevkiinde meydana geldi. İki gündür kendisinden haber alınamayan ve ailesi tarafından kayıp ihbarında bulunulan Gürkan Gencer’in cansız bedeni, Sakarya Nehri’nde vatandaşlar tarafından fark edildi.

AFAD Ekipleri Sudan Çıkardı

İhbar üzerine bölgeye yönlendirilen jandarma, sağlık ve Sakarya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) Arama Kurtarma ekipleri, nehirden cesedi çıkardı. Yapılan kimlik tespitinde cansız bedenin Gürkan Gencer’e ait olduğu belirlendi. Gencer'in cenazesi, kesin ölüm sebebinin saptanması için otopsi amacıyla hastane morguna kaldırıldı.

Başkan Erdem Acı Haberle Sarsıldı

Gürkan Gencer’in vefat haberi Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem’i yasa boğdu. Elinde büyüdüğü ve çok yakından tanıdığı belirtilen Gencer’in vefatı nedeniyle büyük bir keder yaşayan Başkan Erdem, Zonguldak Valiliği’ndeki 30 Ağustos Zafer Bayramı tebrikat töreninde moralsiz anlar yaşadı. Törende yalnızca Vali Osman Hacıbektaşoğlu ile tokalaşan Erdem, protokoldeki yerine geçerek programı takip etti.

Bülent Ecevit Üniversitesi hastanesinde büyük rezillik!
Bülent Ecevit Üniversitesi hastanesinde büyük rezillik!
İçeriği Görüntüle

Törenin Ardından Sakarya'ya Gitti

Tebrikat programının sona ermesiyle vakit kaybetmeden Sakarya’ya hareket eden Tahsin Erdem, kederli aileyi ziyaret ederek başsağlığı dileklerini iletti. Başkan Erdem, daha sonra Gürkan Gencer’in mezarı başına giderek dualar okudu.

Muhabir: HABER MERKEZİ