Önemli karşılaşma öncesinde eflatun-beyazlı kulübün yeni başkanı Aydın Demir, göreve gelir gelmez kulüpte birlik ve beraberliği yeniden sağlamak için harekete geçti.

Kdz. Ereğli 1980 FK’nın etrafında kenetlenmeyi hedefleyen Başkan Demir, bu kapsamda kulübe geçmişte emek veren ve bazı nedenlerle uzak kalan isimleri yeniden bir araya getirmek için önemli adımlar atıyor.

Başkan Aydın Demir, Kdz. Ereğli 1980 FK’yı 23 yıl aradan sonra 3. Lig’e taşıyan eski kulüp başkanı ve iş insanı Akın Katı’yı telefonla arayarak yarın oynanacak İnkılap FK karşılaşmasına davet etti.

Bu davet, kulüpte geçmişte yaşanan kırgınlıkların geride bırakılması ve Ereğli 1980 FK’nın ortak bir hedef etrafında buluşması adına önemli bir adım olarak değerlendirildi.

AKIN KATI’DAN TEŞEKKÜR MESAJI

Eski başkan Akın Katı, Başkan Aydın Demir’in davetini sosyal medya hesabından paylaşarak teşekkür etti. Katı, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Ereğli’de görevler belli oldu…
Ereğli’de görevler belli oldu…
İçeriği Görüntüle

“Bugün beni arayıp yarınki maça davet eden Kdz. Ereğli 1980 kulübü başkanı Aydın Demir kardeşime, Sinan Taşkın müdürüme teşekkür ediyorum. Yarın şehir dışında olacağımdan dolayı maçta olamayacağım. Tüm kalbim sizlerle. İnşallah güzel bir sonuç alırız.

Bu vesile ile yeni seçilen tüm yönetim kurulu üyelerimize hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Kalbim sizlerle.”

Aydın Demir’in bu girişimi, Kdz. Ereğli 1980 FK’da yeni dönemin birlik, beraberlik ve dayanışma anlayışıyla şekilleneceğinin önemli bir göstergesi olarak yorumlandı.

Muhabir: Selçuk Koçaklı