AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Zonguldak–Kilimli Yolu ve Prof. Dr. Şaban Teoman Duralı Tünelleri ile ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Çağlayan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde hayata geçirilen projenin 4 yıldır vatandaşların hizmetinde olduğunu vurguladı.
Paylaşımında, Zonguldak ile Kilimli arasındaki ulaşım süresinin 25 dakikadan 5 dakikaya indirildiğine dikkat çeken Çağlayan, bu yatırım sayesinde hemşehrilerin zaman kazandığını, güvenli ve konforlu ulaşım imkânına kavuştuğunu ifade etti.
Başkan Mustafa Çağlayan'ın paylaşımı şu şekilde;
"Zonguldak–Kilimli Yolu ve Prof. Dr. Şaban Teoman Duralı Tünelleri
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde hayata geçirilen bu önemli yatırım, 4 yıldır milletimizin hizmetinde.
Zonguldak–Kilimli arasındaki seyahat süresini 25 dakikadan 5 dakikaya indirerek hemşehrilerimize zaman kazandırdık, güvenli ve konforlu ulaşımı sağladık.
Bu proje sadece bir yol çalışması değil; Zonguldak’ımızın kalkınmasına, ticaretine ve günlük yaşamına değer katan büyük bir adımdır.
Eser ve hizmet siyaseti anlayışımızla şehrimiz için çalışmaya, üretmeye ve Zonguldak’ı her alanda daha ileriye taşımaya devam edeceğiz."






