Başkent EDAŞ, kasım ve aralıkta bakım onarım ve yatırım çalışmalarını sürdürdü

Başkent EDAŞ Zonguldak’ta kesintisiz ve sürdürülebilir elektrik hizmeti kapsamında 2016 yılının son ayları olan kasım ve aralıkta bakım, onarım çalışmaları ile yatırımlarına devam etti

Başkent EDAŞ, Zonguldak’ta sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlanabilmesi amacıyla, elektrik şebekelerinin yenilenmesi için bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarını sürdürüyor. Daha aydınlık bir Zonguldak için 2016’nın son iki ayında Merkez, Kozlu, Kilimli, Devrek, Gökçebey, Çaycuma, Ereğli ve Alaplı’da 6.807 armatürün bakımını yapan Başkent EDAŞ ekipleri, kentte bulunan 207 kilometrelik alçak gerilim ve yüksek gerilim hattının bakımını tamamladı. 442 pano ile 105 trafonun elden geçirildiği kentte 126 dağıtım merkezinin de bakımı gerçekleştirildi.


Başkent EDAŞ, Kasım-Aralık 2016 döneminde Zonguldak’ta yeni yatırımlara da hız verdi. Alaplı, Çaycuma, Devrek, Ereğli, Gökçebey, Kilimli, Kozlu ve Merkez’de 492 yeni aydınlatma armatürünün montajı yapıldı. Kente 43 kilometrelik alçak gerilim ve yüksek gerilim hattı döşeme işini gerçekleştiren Başkent EDAŞ ekipleri, 67 elektrik panosu ile 45 yeni trafonun montajını da tamamladı.


Başkent EDAŞ’ın Zonguldak’taki bakım ve yatırım çalışmaları devam edecek.