AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Kdz. Ereğli ilçesine bağlı Ormanlı Beldesi'nde önemli bir ulaşım yatırımının hayata geçirildiğini duyurdu.
Bozkurt, yaptığı açıklamada, yapımı tamamlanan futbol sahası ve mesire alanına ulaşımı sağlayacak köprünün inşaat çalışmalarının Devlet Su İşleri (DSİ) Bölge Müdürlüğü koordinasyonunda yüklenici firma ekipleri tarafından başlatıldığını belirtti.
Bölgeye Ulaşım Daha Güvenli Hale Gelecek
Yapılacak köprünün, vatandaşların futbol sahası ve mesire alanına daha güvenli, konforlu ve kolay bir şekilde ulaşmasını sağlayacağını ifade eden Bozkurt, yatırımın bölgedeki sosyal yaşam alanlarının erişilebilirliğini artıracağını kaydetti.
Sosyal Alanlara Erişim Güçlenecek
Ormanlı Beldesi'nde hayata geçirilen proje ile hem spor faaliyetlerine katılımın hem de vatandaşların mesire alanlarından daha etkin yararlanmasının amaçlandığı belirtildi. Köprü çalışmasının tamamlanmasıyla birlikte bölgedeki ulaşım altyapısının önemli ölçüde güçleneceği ifade edildi.
Milletvekili Bozkurt, yatırımın Ormanlı Beldesi ve bölge halkına hayırlı olmasını dileyerek, çalışmaların planlanan takvim doğrultusunda sürdürüleceğini söyledi.





