CHP İl Başkanı Ahmet Altun, parti binasında yaptığı basın açıklamasında 25 Şubat tarihinde CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı tekin Bingöl, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP Zonguldak Milletvekilleri Şerafettin Turpcu ve Ünal Demirtaş, il ve ilçe örgütleri ile belediye başkanlarını ile birlikte buluştukları toplantıda aradaki dayanışmanın, diyalogun ve koordinasyonun güçlendirmesine yönelik fikir alış verişinde bulunduklarını söyledi.

“ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR”

Her an seçim olacakmış gibi çalışmalarının devam ettiğin söyleyen Altun; “Yerel yönetimlerde başarılı olmanın; iktidar olmanın ön koşul olduğuna inanıyoruz. Başarının yerelden başlayarak ülkeye yayılacağı gerçeğinden hareketle, üyelerimiz, gönüllülerimiz, örgütlerimiz, belediyelerimiz, milletvekillerimiz ve genel merkezimizle bir bütün olarak başarılı olacağımıza inanıyoruz. Bu koordinasyonu daha ileri taşıma amaçlı bu tür toplantıları sık yapmayı planlıyoruz.” dedi.

“ÖRGÜT CHP’NİN OMURGASI”

Örgütün CHP için olmazsa olmazlarında olduğunu belirten Altun; “Kararların, aşağıdan yukarıya tartışılarak alınması ve bu yönde uygulanması gerektiğine yürekten inanıyoruz. Örgüt CHP’nin omurgasıdır, yani olmazıdır. Siyasetin hem üretim hem uygulama merkezidir. Bu yüzden CHP’de çalışan emek harcayan, ter döken insanların yani ‘Örgütün ve Emeğin’ daha fazla dayanışma içinde olacağının bilinmesini isteriz.” ifadelerini kullandı.

Altun, konuşmasında son olarak Danışma Kurulu toplantılarının Genel Merkez tarafından daha sıklıkla düzenleneceğini ifade ederek şunları söyledi: “Bu toplantılarda partiyi ileriye getirecek, halkımızın sorunlarını çözecek politikalarının tartışılmasını sağlayacağız.” (Aykut KARA)