Türkiye Sakatlar Derneği Şube Başkanı Hüseyin Şirin,  Zonguldak’ta önümüzdeki günlerde Kent Konseyi bünyesinde Engelliler Meclisi kurulacağını söyledi.

Bir süre önce Atatürk Devlet Hastanesi’nde bir rahatsızlık sonucu ameliyat olan ve taburcu olan Hüseyin Şirin’i Diyaliz-Organ Nakli ve Kronik Hastalar Dayanışma Derneği Genel Başkanı Ayhan Kefeli, ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Ziyaretinden dolayı Diyaliz-Organ Nakli ve Kronik Hastalar Dayanışma Derneği Genel Başkanı Ayhan Kefeli’e teşekkür eden Şirin, “İlimizde belediye öncülüğünde kurulan kent konseyinde kuracağımız engelli meclisi çalışmaları için kendisiyle ile bir ön görüşme yaptık. Bu konuda inşallah önümüzdeki günlerde kuracağımız engelli meclisi ile ilimizde baya güzel şeyler yapacağımıza inanıyoruz. Sayın Ayhan başkanımızın da bu konuda çok istekli olduğu ve her türlü desteği vereceğine dair aldığım mesajda bizleri mutlu ediyor. İnşallah engellilere yönelik hizmet eden bütün dernek başkanlarımızda önümüzdeki günlerde yapacağımız görüşmeler ve görüş birliği sonucunda kuracağımız engelli meclisimizin tüzüğünü hazırlayacağız ve gerekli çalışmaları yaparak engelli meclisimizdeki başkanımızı ve yürütme kurulunu seçerek faaliyetlere en kısa zamanda başlamayı ümit ediyoruz” dedi. Barış DOĞAN