Türkiye’nin gündemini adeta değiştiren olaylar zincirleri devam ediyor. 103 emekli generallerin 3 Nisan gecesi yayımladığı bildiriye tepki gösteren MHP Kozlu İlçe Başkanı Muhammet Özdemir, “Vesayet döneminden kalmalar gece yarısı muhtıra çağrışımlı açıklamalarını anti demokratik buluyoruz” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kozlu İlçe Başkanı Muhammet Özdemir,  “Kanal İstanbul ve Montrö anlaşmasına dair cümleler üzerinden “fikir beyanı” adı altında çeşitli iletişim kanallarından gece yarısı deklare ettikleri “muhtıra çağrışımlı” bir açıklamayla siyasete ve millet iradesine müdahale etme niyetlerini beyan etmişlerdir. Eski düzenin kafasıyla konuşan bu 103 vesayet zihniyetini şiddetle kınıyoruz” şeklinde konuştu.

Başkan Özdemir, “103 emekli amiralin ortak imzasıyla yayınlamış oldukları anti demokratik ve tehditvari, aynı zamanda vesayetçi bildiriyi Milliyetçi Hareket Partisi nefretle lanetlemekte ve reddetmektedir. Emekli amiraller bunamışlığın belirtisi olarak hadsizce çıkışlar yapıyorlar. Artık o vesayetçi anlayış yok bunu bilin! “İt ürür kervan yürür” diyerek doğru yolda yürüyenleri aşağılık kimselerin saldırısı engelleyemez. Başbuğumuz Alparslan Türkeş’de dediği gibi –İlk mesele nedir? Türkiye Cumhuriyetinin sınırlarını çevrelediği, Türk vatanını bütünlüğünü korumak!- Bu milletin iradesine karşı yapılan bir eylemde, daha önce gözlerinize soka soka yaptığımız birlik ve beraberliklerimizi göreceksiniz” dedi.