Nimet-Melih Erman çiftinin kızları Gözde, geçtiğimiz Cumartesi günü Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’in Belediye Nikâh Salonunda kıydığı nikâhla hayatını Güngör Halil İbrahim Kantarcı çifti çiftinin oğulları Yasin ile birleştirdi.

Sakarya Üniversitesi bilgisayar mühendisliği bölümünde okurlarken tanışan, daha sonra birbirlerini seven ve birkaç yıl önce evlenme kararı veren gençlerin nikâhlarına da Çağıl Acar, Orhan Cavit Geredeli, Tevfik Erman ve İzzet Kantarcı şahitlik ettiler.

Belediye Nikâh Salonunda yapılan nikah törenine Gözde’nin Zonguldak’taki aile mensupları, akrabaları, gazetemiz yazarlarından yakın akrabası Sermet Aksu ve eşi ile damadın Afyonkarahisar’dan gelen ailesi ve akrabaları katıldı.

ONT SOFT Yazılım Şirketi ortaklarından Yasin ile Vakıf Bank Genel müdürlüğünde yazılım uzmanı olarak çalışan Gözde’nin düğünleri ise 30 Haziran’da Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde yapılacak.

Genç çiftin arkadaşları kendilerini düğün töreninde de yalnız bırakmayacaklarına söz verdiler.

Nikâhı Kıyan Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir genç çifte mutluluk dileklerini ilettikten sonra iyi ve kötü günlerde birbirlerine destek olmaları gerektiğini hatırlattı ve sonra “evliliğin tapusu” olarak nitelendirdiği evlilik cüzdanını kendilerine takdim etti.

Nikâh töreni kutlamalar ve fotoğraf çekimlerinden sonra sona erdi.

Gözde ve Yasin çiftinin düğünün töreninin ertesinde gerçekleştirecekleri balaylarından sonra İstanbul’daki görevleri başına dönecekleri bildirildi.