Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde iş adamı Mehmet Bozkurt sahibi olduğu JP Maxımum AVM düzenlenen muhteşem açılış töreni ile hizmete girdi. Açılış törenine yoğun ilginin yaşandığı JP AVM yapılan duaların ve kurban kesiminin ardından kesilen kurdele ile hizmete başladı.

Maxımum AVM’nin açılışına; Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Çaycuma İlçe Müftüsü Ömer Keskin, AKP eski İlçe Başkanı Bünyamin Bostancı, Zonguldak İş Adamları Derneği Başkanı Ömer Gülay, Bozkurt ailesi, siyasi partilerin ilçe başkanları ve sivil toplum örgütlerinin başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

HALK BURADAN EN KALİTELİ ÜRÜNÜ EN UYGUN FİYATA ALACAK

Açılış töreni önce bir konuşma yapan Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, İlçelerinin her geçen gün büyüdüğünü dile getirerek, iş adamları yatırımlarının artık ilçelerine yaptıkları ve bu yatırımlardan bir tanesini de iş adamı Mehmet Bozkurt’un yaptığını dile getirerek sözlerine şöyle devam etti: “JP Maxımum AVM ilçemize renk katmanın yanında istihdam sağlaması da bizim için çok büyük önem arz ediyor. Halk buradan en kaliteli ürünü en uygun fiyata alacak. İş adamı Mehmet Bozkurt’u kutluyorum ve bol kazanç sağlamasını diliyorum.”dedi.

Konuşmanın ardından İlçe Müftüsü Ömer Keskin’in duasıyla ve kurban kesiminin ardından, açılış kurdelisini Belediye Başkanı Mithat Gülşen ile Maxımum AVM’nin sahibi Mehmet Bozkurt ile birlikte kestiler.

Açılış törenin ardından Mehmet Bozkurt ve Belediye Başkanı Mithat Gülşen ve davetliler ile birlikte mağazayı gezdiler.

Mağaza sahibi Menmet Bozkurt, böyle bir mağazayı ilçeye kazandırdığı için mutlu olduğunu söylerken, ilgi nedeniyle memnuniyetini dile getirdi. Kampanyalı ürünlerden alan vatandaşlar da, kampanyalı ve bol çeşit nedeniyle işadamı Bozkur’a teşekkür etti. Barış DOĞAN