Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kilimli İlçe Başkanı Atakan Örer, ilçede etkili olan aşırı yağışların ardından zarar ve mağduriyet yaşayan esnafı ziyaret etti.

27 Ağustos 2026 tarihinde meydana gelen yoğun yağışların ardından gerçekleştirilen ziyaretlerde esnafın yaşadığı sorunlar ve karşılaştığı mağduriyetler Başkan Örer tarafından yerinde dinlendi.

Örer, herhangi bir eksiklik ya da ihtiyaç bulunması durumunda MHP Kilimli İlçe Başkanlığı olarak imkanlar doğrultusunda gerekli desteği sağlamaya hazır olduklarını ifade etti.

Ziyaretleri sırasında esnafa, MHP Zonguldak İl Başkanı Orhan Korkmaz ile MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Murat Kotra’nın da selamlarını ileten Örer, vatandaşların ve esnafın her zaman yanında olduklarını belirtti.

Örer, yaptığı açıklamada, “Milliyetçi Hareket Partisi Kilimli İlçe Başkanlığı olarak vatandaşımızın ve esnafımızın iyi gününde de zor gününde de yanındayız. Yaşanan yağış nedeniyle mağduriyet yaşayan tüm esnafımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Eksik, noksan veya bizim yapabileceğimiz bir şey varsa her zaman yanlarındayız.” ifadelerini kullandı.

MHP Kilimli İlçe Başkanlığı tarafından yapılan değerlendirmede ise ilçede yaşanan sorunların yerinde tespit edilmesi, vatandaşların taleplerinin dinlenmesi ve çözüm noktasında gerekli girişimlerin sürdürüleceği belirtildi.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan’dan 30 Ağustos mesajı
AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan’dan 30 Ağustos mesajı
İçeriği Görüntüle

Muhabir: HABER MERKEZİ