Ak Parti Bartın Merkez İlçe Başkanı Muhammet Kızılayoğlu, İ.Ö’nün eşi ile uzun yıllar yasak aşk ilişkisi yaşadı. Olayın duyulmasından sonra İ.Ö eşini boşamıştı. Olayı hazmedemeyen öfkeli eski koca İlçe Başkanı Muhammet Kızılayoğlu gece saatlerinde evinin önüne geldiği esnada beyzbol sopası saldırdı.
İlçe Başkanı Ardından Kızılayoğlu, silahını çekerek İ.Ö’ye kurşun yağdırdı. Mermiler kafasına isabet eden İ.Ö olay yerinde yığılarak kaldı. Durumu ağır olan İ.Ö hastanede tedavisi sürerken, İlçe Başkanı olaydan sonra tutuklanmıştı.
DALLAS DİZİSİ GİBİ OLAYLAR
Yaşanan olaylardan sonra Bartın’ın sokak gündemi İlçe Başkanının yasak aşk ilişkileri oldu. İlçe Başkanının Partiyi Dallas’a çevirdiği dört beş sevgilisinin olduğu ve bu nedenle eşinin kendisini boşadığı ileri sürüldü. Başından vurularak ağır yaralanan İ.Ö’nün ise İlçe Başkanının eski eşi ile görüşmeye devam etmesini hazmedemediği için evinin önünde saldırdığı ileri sürüldü. Yaşanan olayların ardından Ak Parti Genel Merkezinin Bartın Merkez İlçe Teşkilatını da görevden alacağı sızan bilgiler arasında.