Memleket batmış gidiyor… 5 aydır bitmeyen kavşak yüzünden kent trafiği felç… Vatandaşla dalga geçer gibi açıklama yapan Başkan Akdemir, dün arkasına bile bakmadan Ankara’ya gitti.

AKDEMİR AKP’YE Mİ ÇALIŞIYOR?


Zonguldak Belediyesi, tarihinin en kötü yönetimini sergiliyor. Üç-beş müteahhide teslim olan Zonguldak Belediyesi, o firmalara para ödeyebilmek için mahallelerdeki hizmetleri dahi aksatmayı göze alabiliyor. CHP Genel Merkezi tarafından CHP’li il belediyeleri arasında yapılan memnuniyet anketinde en kötü belediyelerin başında gelen Zonguldak Belediyesi’ni 8 yıldır yöneten Muharrem Akdemir, yerel seçimlere 5 ay kala adeta AKP’ye çalışıyor.


ADAYLIK UMUDU KALMAYINCA…

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesinde CHP kulislerinde adaylık için şans tanınmayan Akdemir, adeta havlu attı. Binlerce Zonguldaklının oyunu alarak başkan seçilen Akdemir, aylardır trafiği felç eden kavşak çalışmasını eline yüzüne bulaştırdı. Dün sabah saatlerinden etkili olan sağanak yağış nedeniyle oluşan çukurlar araç ve yaya trafiğini durma noktasına getirdi. Terminal ve Soğuksu bölgesinden akan trafikte araçların oluşturduğu konvoy nedeniyle dakikalarca kilitlenen ulaşım, Uğur Mumcu Kavşağı’nda arapsaçına döndü… Tüm bu olumsuzluklar yaşanırken, eleştirilere kulak tıkayan Akdemir, CHP ve AKP Zonguldak milletvekillerini TBMM’de ziyaret etti.