– Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanlığı, Ekim Ayı İl Divan Toplantı takvimini kamuoyuna duyurdu. İl Başkanı Burak Erol imzasıyla yayımlanan yazılı açıklamada, toplantının 1 Kasım 2026 Pazar günü saat 14.30’da Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanlığı binasında gerçekleştirileceği bildirildi.

Toplantıda hem teşkilat içi çalışmaların değerlendirileceği hem de Türkiye ile Zonguldak gündemine dair kritik meselelerin masaya yatırılacağı ifade edildi.

"Zonguldak'ın Sorunları Siyasi Tartışmalar Arasında Kaybolmamalı"

Ülkenin ve kentin içinden geçtiği ekonomik sürece dikkat çeken Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Burak Erol, toplantının amacına ilişkin şu açıklamalarda bulundu:

Mantar ararken kayboldular!
Mantar ararken kayboldular!
İçeriği Görüntüle

"Türkiye’nin ekonomik ve sosyal açıdan önemli sorunlarla karşı karşıya bulunduğu, vatandaşlarımızın hayat pahalılığı ve geçim sıkıntısıyla mücadele ettiği bir dönemden geçiyoruz. Zonguldak’ımızda ise Türkiye Taşkömürü Kurumunun geleceği, madenlerde üretim ve istihdam sorunları, işsizlik, ekonomik durgunluk ve şehrimizin yıllardır çözülemeyen meseleleri gündemimizdeki yerini korumaktadır. Bizler, Zonguldak’ın sorunlarının siyasi tartışmalar arasında kaybolmasını değil, somut projeler ve kalıcı çözümlerle ele alınmasını istiyoruz."

Basın Mensuplarına Davet

İl Divan Toplantısı'nın sadece bir teşkilat buluşması olmadığını, aynı zamanda toplumsal sorumluluk anlayışının bir gereği olduğunu belirten Erol, yerel ve ulusal basın temsilcilerini de toplantıyı takip etmeye davet ederek çalışmalarını adil bir Türkiye ve gelişen bir Zonguldak hedefiyle sürdüreceklerini kaydetti.

Kaynak: Haber Merkezi