Zonguldak ve iş dünyasının tanınmış simalarından anlamlı bir ziyaret gerçekleşti.
Zonguldak’ın bağrından çıkan, Romanya’da gerçekleştirdiği başarılı yatırımlarla tanınan iş insanı ve Zonguldakspor Onursal Başkanı Sabit Danış, Topaloğlu Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Ergün Topaloğlu ile birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) eski Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Üyesi Köksal Toptan’ı ziyaret etti.
Zonguldak ve Gündem Konuşuldu
Oldukça samimi bir atmosferde geçen görüşmede; Zonguldak’ın sosyo-ekonomik gelişimi, kentin spor camiası, Zonguldakspor’un durumu ve vakıf çalışmaları üzerine istişarelerde bulunuldu.
Türk siyasetinin ve Zonguldak’ın kıdemli devlet adamı Köksal Toptan’ın tecrübe ve birikimlerinden faydalanmanın kendileri için büyük bir onur olduğunu ifade eden Danış ve Topaloğlu, gösterdiği yakın ilgi ve samimi ev sahipliğinden ötürü Toptan’a teşekkürlerini iletti.
Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ve iyi niyet temennileriyle sona erdi.




