Zonguldak, şehidinin ailesini mutlu gününde yalnız bırakmadı. Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 9 Ağustos 2023 tarihinde vatan görevini yürütürken şehit olan kahraman Piyade Uzman Çavuş Mustafa Sezer’in kardeşi Kerim Sezer, Merve Cinel ile hayatını birleştirdi.

Zonguldak Polisevi’nde gerçekleştirilen düğün törenine, Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu ve eşi Güney Hacıbektaşoğlu da katılarak şehit ailesinin gururuna ve mutluluğuna ortak oldu.

Vali Hacıbektaşoğlu Genç Çiftin Şahidi Oldu

Düğün töreninde şehidimizin kıymetli ailesiyle yakından ilgilenen Vali Osman Hacıbektaşoğlu ve Hanımefendi Güney Hacıbektaşoğlu, aile üyeleriyle uzun süre sohbet etti. Genç çiftin nikah törenine geçildiğinde ise Vali Hacıbektaşoğlu, Merve ve Kerim Sezer çiftinin nikah şahitliğini üstlendi.

Zonguldak'ta çevre hareketi büyüyor: "Sıfır Atık Market" mahallelere geliyor
Zonguldak'ta çevre hareketi büyüyor: "Sıfır Atık Market" mahallelere geliyor
İçeriği Görüntüle

Nikah akdinin tamamlanmasının ardından evlilik cüzdanını geline takdim eden Vali Hacıbektaşoğlu, "Aile ve Nüfus On Yılı" vizyonuna da atıfta bulunarak aile kurumunun toplumun temel taşı olduğunun altını çizdi.

"Ömür Boyu Huzur ve Mutluluk Diliyorum"

Vali Hacıbektaşoğlu, takdim sırasında yaptığı konuşmada genç çifte bir ömür boyu sağlık, huzur ve şans dileyerek şu temennilerde bulundu:

"Şehidimizin bizlere en kutsal emaneti olan değerli ailesiyle bu mutlu günde bir arada olmaktan onur duyuyoruz. Evlilik müessesesi, karşılıklı sevgi, saygı ve fedakarlıkla büyür. Merve ve Kerim evlatlarımıza kurdukları bu yeni yuvada ömür boyu huzur, bereket ve mutluluklar diliyorum. Aileleri için hayırlı ve uğurlu olsun."

Anlamlı tören, tebriklerin kabulü ve hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından sona erdi.

Muhabir: HABER MERKEZİ