İbrahim Enes Yılmaz ile anlaşma sağlandı
Alaplı Belediyespor, Burhaniye Belediyespor’da forma giyen 24 yaşındaki sol kanat  oyuncusu İbrahim Enes Yılmaz ile anlaştı.  
Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig’de mücadele eden Alaplı Belediyespor, 2022-2023 sezonu öncesinde hedefe oynayacak bir takım kurma adına dış transfer çalışmalarını sürdürüyor. 
Alaplı Belediyespor yönetimi, şuana kadar  dış transferde orta saha oyuncusu Emrah Ergür, kaleci Mert Şevket Şen, orta saha oyuncusu Serbay Aydın ve sol kanat oyuncusu Fatih Deniz ile anlaşarak kadrosuna katmıştı.
Sarı-Mavili yönetim, bu 4 oyuncu sonrasında Bursaspor alt yapısında yetişen ve geçen sezon ise Burhaniye Belediyespor’da forma giyen 24 yaşındaki sol kanat  oyuncusu İbrahim Enes Yılmaz ile de anlaşma sağladı.  
Alaplı Belediyespor yönetimi, genç oyuncu İbrahim Enes Yılmaz ile yaptığı görüşmede her konuda anlaşma sağladı.  Genç oyuncu kendisini Sarı-Mavili yapan imzayı attı.  
Bursaspor alt yapısında futbola başlayan 24 yaşındaki İbrahim Enes Yılmaz kariyerinde Bursaspor U16-U17, Kasımpaşa Alt yapıyı, Orhangazi B Alt, 1920 Maraşspor, Yalovaspor ve son olarak ta Burhaniye Belediyespor’da forma giydi.  
Haber: Selçuk KOÇAKLI