TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta ligde kalma mücadelesi veren temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, ligin 31. hafta maçında 26 Mart Cumartesi (Yarın) saat 14.00’da Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda Diyarbakır temsilcisi Amedspor ile 3 puan için karşı karşıya gelecek.  
Play-off mücadelesi veren  Amedspor karşısında mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıkacak olan temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, bu önemli maç öncesinde bu sabah fener sentetik sahada yaptığı ter idmanı ile hazırlıklarını tamamlayarak maçın başlama saatini beklemeye başladı.  
HEDEF 3’DE 3
Yarın saat 14.00'da oynanacak olan müsabakada temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, Kırklarelispor ve Uşakspor galibiyeti gibi Amedspor maçından da galibiyet ile ayrılarak ikinci yarıda 3’de 3 yapmak istiyor.
ELMAS 32 PUANLA 14’ÜNCÜ
Temsilcimiz Zonguldak Kömürspor ligde oynadığı 26 karşılaşmada 8 galibiyet, 8 beraberlik, 10 yenilgi ile 32  puanla 14. sırada yer alıyor. Kırmızı-lacivertli ekip 26 maçta rakip filelere 29 gol kaydederken, kalesinde ise 33 gol gördü.
AMED 42 PUANLA 4’ÜNCÜ
Konuk ekip Amedspor  ise oynadığı 26 karşılaşmada 12 galibiyet, 6 beraberlik,  8 yenilgi ile 42  puanla 4. sırada yer alıyor. Diyarbakır temsilcisi rakip filelere 31  gol kaydederken, kalesinde ise 27 gol gördü.  
DÜDÜK ÖZER’DE
MHK, Zonguldak Kömürspor- Amedspor karşılaşmasını Tekirdağ bölgesinden klasman hakem Mehmet Ali Özer’i görevlendirdi. Özer’in yardımcılıklarını ise Sedat Etik ve Kadir Akıllı yapacak. 4. Hakem ise  Sezer Yalçın olarak belirlendi. 
GİRİŞLER ÜCRETSİZ
Zonguldak Kömürspor Yönetimi, Kırklarelispor maçı gibi yarın oynanacak olan Amedspor maçı öncesinde tüm biletleri satın alarak taraftarının maça ücretsiz girmesini sağlayacak.  Stad’a girişin ücretsiz olması nedeniyle Zonguldaklıların tribünleri doldurması bekleniyor
MAÇ CANLI YAYINLANACAK
Öte yandan Zonguldak Kömürspor ile Amedspor arasında yarın oynanacak olan  karşılaşmayı ise  Çift Dil (Kürtçe – Türkçe) seçeneği ile Canlı olarak TRT Kurdî ekranlarında yayınlanacak.

Haber: Selçuk KOÇAKLI