Deplasmanlı Süper Amatör Lig takımlarından Çaycumaspor’da  Kulüp Başkanı Teoman Temelkuran’ın istifasının ardından Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı; “Geleceğin Çaycumaspor’u için hedefe kenetlenmeliyiz.” dedi.
 

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ise yaşanan istifaların ardından Asbaşkan Deniz Atmaca’nın sosyal medya hesabındaki açıklamasına yorum yazdı. Başkan Kantarcı; “Uzun zamandır göremediğimiz birlik sağlanarak başladık sezona. Çok sevinmiştim. Sosyal sorumluluk bilincindeki arkadaşlarımızın bir araya gelerek büyük tablonun kısa sürede örselenmesi hoş olmadı. Umuyorum, canla başla ve sabırla görev yapma arzusunda olan arkadaşlarımızın bundan sonraki istikrarlı çabaları sonuç versin.
Her zaman söylediğimi bir kez daha tekrar etmek isterim; Günlük gelip geçici başarılar yerine, geleceğe dair sabırlı temeller atmak İçin çaba sarf etmeliyiz. Buza yazı yazmak yerine, Geleceğin Büyük Çaycumaspor’u için sabırla, gayretle, iş bölümü yaparak aynı hedefe kenetlenmeliyiz. Sportif başarı elbette beklediğimiz bir husustur. Ancak, Asıl olan, birçok branşta kendi ayakları üstünde sağlam duran bir kulüp yaratmaktır. 
Biz Belediye olarak, söz verdiğimiz tesis ve altyapıları oluşturma yolunda büyük mesafe kat ettik. Çaycumalılar, bu zevkli ve keyifli yolda bir arada yürüme erdemini göstermelidir. Hele hele, holiganizm ve tribün teröründen kesinlikle uzak durmalı, fair play yolunda hiçbir parazite fırsat verilmemelidir. Bugüne kadar Emeği geçen kardeşlerimize de teşekkür eder ve kulübümüze başarılar dilerim.”dedi