Kdz. Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği tarafından 100 adet Ramazan kumanya kolisi ihtiyaç sahibi olan ailelere ulaştırdı.   
Kdz. Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği Başkanı Tarkan Atik ve yönetimi tarafından her ramazan düzenli olarak yaptıkları yardım kolisi dağıtım etkinliğini bu Ramazan ayında da gerçekleştirildi. 
Kdz. Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği bu yılda yaklaşık 100 ihtiyaç sahibi aileye Ramazan kolisi desteğinde bulundu.  
Her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerine Ramazan kolisi desteğinde bulunan Kdz. Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği, şu ifadelere yer verdi: “Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği olarak, hoşgörü, dayanışma ve paylaşma duygularının pekiştiği on bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayında her yıl tekrarladığımız yardım kolileri dağıtımımızı ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. 100 aileye temel gıda maddelerinden oluşan kolilerimizi, enflasyon ve hayat pahalılığının tavan yaptığı bu dönemde, titizlikle ve süratle yerlerine ulaştırdık. Bu organizasyonda  yanımızda olan yöneticilerimize, üyelerimize ve tüm gönül dostlarımıza desteklerinden dolayı teşekkürü bir borç biliriz.”dedi
Haber: Selçuk KOÇAKLI