Bolu’da gerçekleşen“Veteranlar Turnuvası”nda temsilcimiz Kdz. Ereğli Zafer Men Veteran Futbol Takımı turnuvasında şampiyon oldu. 
Karadeniz Ereğli Zafer Men Veteran Futbol Takımı, Bolu’daki Termal Otel Tesislerinde düzenlenen “Veteranlar Turnuvası”nda mücadele etti. Farklı illerden 8 takımın mücadele ettiği turnuva 2 grupta oynandı.  
A Grubunda; Çayırova Master, Kuruçeşme Master, Tulpar Ankara Master ve Sakarya FK Master takımlarının yer aldığı turnuvanın B Grubunda ise Karadeniz Ereğli Zafer Men Master, Konya Anadolu master, Dereağzı 2000 Master ve 1453 İstanbul Master mücadele etti.  
Karadeniz Ereğli ekibi, Süleyman Sırrı Cimşir antrenörlüğünde, Davut Bakırtaş kaptanlığında, aralarında Eski Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli, eski Karadeniz Ereğli Belediye Meclis Üyesi İşadamı Halil Bozkuş’un da bulunduğu kadrosuyla ilk maçına çıktığı İstanbul Dereağzı Masterleri 2-0 yendi. Turnuvaya galibiyetle başlayan Karadeniz Ereğli Masterler, aynı gün öğleden sonraki İstanbul 1453 Masterlerı da 2-1 yenerek adını yarı finale yazdırdı. Ereğli ekibi, Pazar Günü oynanan final maçında karşılaştığı Sakarya Masterleri de Hakan (1) ve Fırat’ın (2) golleriyle 3-0 yenerek kupaya uzandı.
Elde ettikleri şampiyonluğu merhum antrenör Zafer Men’in fotoğrafının bulunduğu afişin önünde kutlayan Ereğli ekibi, büyük sevinç yaşadı. Takım Kaptanı Davut Bakırtaş, yaptığı açıklamada; “Oynadığımız karşılaşmalarda arkadaşlar ellerinden gelen en iyisini yaptılar. Çünkü ülkeyi etkisi altına alan Koronavirüs salgını nedeniyle turnuvaya kısıtlı olanaklarla hazırlanabilmiştik. Her birimiz ayrı ve birer kişi olarak idman yapabildik. Pandemi olumsuzluğuna rağmen yine de herkes kendi çapında işi ciddiye alarak hazırlanmış. Bu da bizim sorumluluk aldığımızı gösterdi.” dedi.