Zonguldak Kömürspor’un Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Zonguldak Kömürspor’un Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda ki antrenmanını ziyaret ederek, tribün inşaatı ve zorlu Amedspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, hafta sonu oynayacakları Amedspor maçına iyi hazırlandıklarını söyleyerek, “Önemli olan maçı iyi odaklanmak. Futbolcuların  iyi motive olduklarını görüyorum. İnşallah bunu Pazar günü sahaya iyi yansıtırlarsa galibiyeti alırız. Bunun yanında diğer faktörlerde var, en önemli faktör taraftar faktörü. Taraftar olarak sahayı dolduracağız ”dedi.

Başkan Caner, tribün inşaatının hızlı bir şekilde devam ettiğini ve kısa zaman içerisinde diğer bölümlerinin de tamir edilerek butik stadyum haline geleceğini vurguladı.

“Amedspor karşısında takımımızı aslanlar gibi destekleyeceğiz”

Zonguldak Kömürspor’un Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Amedspor maçına iyi hazırlandıklarını söyleyerek, “Sivas maçında aldığımız net bir galibiyet var. Diğerlerinde de Sivas maçına uygun bir futbol oynuyoruz. Gol pozisyonlarımız da şanssızlığımız var. Bundan dolayı da berabere kaldık. Amedspor maçı inşallah galibiyete döndüğümüz, maç olur. Bizim için önemli. Taraftarımızda bugün idmanı ziyaret ederek, her zaman futbolcuların yanında olduklarını ve onlara destek vereceklerini söylediler. Önemli olan maçı iyi odaklanmak. Futbolcuların  iyi motive olduklarını görüyorum. İnşallah bunu Pazar günü sahaya iyi yansıtırlarsa galibiyeti alırız. Bunun yanında diğer faktörlerde var, en önemli faktör taraftar faktörü. Taraftar olarak sahayı dolduracağız. Biz Amedspor maçına gittiğimizde boş yer yoktu. Yaşlı, genç, çocuk herkes Amedspor’u desteklemeye gelmişlerdi. Neticesinde de 2-0 mağlup olduk. Taraftarın desteği ile bize üstün geldiler. Bu maçın telafisi yok.  Aslanlar gibi takımımızı destekleyeceğiz.”

“Kapalı tribün inşaatı hızlı bir şekilde devam ediyor” 

Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda kapalı tribün inşaatının hızlı bir şekilde devam ettiğini ifade eden Caner ”Tribün inşaatı 9’uncu ay da müteahite teslim edildi. Biz istiyorduk ki müteahittimizin söz verdiği gibi maçlarımızı burada oynayalım. Ama öyle olmadı. Aksaklıklar oldu. Ama şuanda inşaat hala devam ediyor. Bir hız aldı. Bu hızla beraber epeyce bir yol kaydedildi. İnşallah sayın Bakanımız Zonguldak’a geldiğinde Nisan ayında teslim edileceğini söylemişti. İnşallah kapalı tribün bitecek. Bittiği zaman da epey bir yol alacağız. Daha sonra stadyumunda diğer kısımları ele alınılacak. Ardından da butik bir stadyumumuz olacak” dedi.

Emre Can BAYRAM