Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Devrek Belediyespor’da teknik direktörlük yapan ve 4. hafta maçında ise görevinden ayrılan Büyük Savaş lakaplı Savaş Demiral, Süper Amatör Lig  ekiplerinden İstanbul temsilcisi Yükselen Mimarobaspor ile anlaşma sağladı. 
60 yaşındaki tecrübeli teknik Direktör Savaş Demiral, bugün kulüp binasına gelerek Yükselen Mimarobaspor Kulüp Başkan Rasim Yüksel ile bir araya geldi. Yapılan görüşmenin ardından tecrübeli teknik direktör Savaş Demiral kendisini Kırmızı-siyahlı yapan imzayı attı. 
YÜKSEL"SAVAŞ HOCA İLE HEDEFİMİZ BAL LİGİ" 
Yapılan imza töreninde konuşam Kulüp Başkanı Rasim Yüksel, “Öncelikle hocamla anlaştığımız için çok mutluyuz. Çocukluğumuzda kendisini seyrettiğimiz, değer verdiğimiz bir hocamızla anlaşmış olduk. Her maçın final havasında oynandığı bir sezon içerisindeyiz. Hedefimiz öncelikle gruptan çıkmak daha sonra da Play Off’tan Bölgesel Amatör Lige çıkmak. Hayırlı olsun diyelim Hocamızla uzun vadeli planlar yapmak istiyoruz. Hocamızın tecrübesine ve kalitesine güveniyoruz. Futbol şansımızın da yanımızda olmasını diliyoruz.” dedi
DEMİRAL, HEDEFİ OLMAYAN YERDE BEN OLMAAM
Yükselen Mimarobaspor gibi önemli bir camia ile anlaştığı için mutlu olduğunu dile getiren 
Demiral: “Herşeyden önce bu işi sevmek çok önemli. Başkan ve yönetim çok genç, hedefleri çok büyük. Hedefi olmayan yerde ben de olmam biliyorsunuz. Burada hedefimizi, gücümüzü ve  takımımızı önce Bölgesel Amatör Lige, oradan da profesyonel lige taşımak istiyoruz. Tabi ki emin adımlarla. Yönetimle görüşerek tesis ve altyapı çalışmalarına da başlayacağız."ifadelerine yer verdi 
DEMİRAL'IN YARDIMCISI AHMET TÜKEN
Öte yandan Savaş Demiral'ın yardımcılığını ise  Devrek Belediyespor'da da görev yapan Ahmet Tüken oldu.. 
SAVAŞ DEMİRAL KİMDİR 
1961 Zonguldak doğumlu olan eski Milli Takım futbolcusu olan Savaş Demiral, Zonguldakspor ve Galatasaray başta olmak üzere bir çok önemli kulüplerde forma giydi. 
Ardından teknik direktörlüğe geçen Savaş Demiral,  Beylerbeyispor, Edremit Belediyespor, Karacabeyspor, Çorluspor 1947, İzzettin, Arhavispor, Vizespor’da, Devrek Belediyespor'da görev yaptı.
Haber: Selçuk Koçaklı