Zonguldak Birinci Amatör Küme Merkez Grubu ekiplerinden Beycuma Cezaevispor, 2022-2023 futbol sezonu öncesinde hedefe oynayacak bir takım yaratma adına iç ve dış transfer çalışmalarına başladı. 
Beycuma Cezaevispor Genel menajeri ve teknik adam olarak görev yapan Mustafa Aydın, ilk olarak  iç transferde 9 futbolcu ile anlaşmalarının ardından bugünde geçtiğimiz sezon Elvanpazarcıkspor'da  şampiyonluk yaşayan tecrübeli orta saha oyuncusu Emre Taşcı ve defans oyuncusu Miraç Hamzaçebi ile anlaştı. 
İki futbolcu bugün Beycuma Cezaevispor Genel menajeri ve teknik adamı Mustafa Aydın ile bir araya gelerek bir görüşme yaptılar.
Yapılan görüşme sonrasında iki tecrübeli oyuncu her konuda anlaşma sağlayarak kendilerini Beycuma Cezaevisporlu yapan imzayı attılar. 
Yeni sezon öncesinde hedeflerini ve yapılan transferler hakkında kulübün sosyal medya hesabından açıklama yapan Beycuma Cezaevispor Kulübü:"Beycuma Cezaevispor'dan 10 numara transfer. Dış transferde son şampiyon Elvanpazarcıkspor'dan katan Emre Taşcı ve bek mevkinde heryerde oynuyan Miraç Hamzaçebi anlaşma sağladı. İç transferdede 9 oyuncuyla anlaşma sağlandı, görüşmelerimiz devam ediyor. Transferlerimiz devam edecek. Görüştüğümüz oyuncular var. İnşallah kaliteli bir takım kurup göze hoş gelen güzel bir takımla futbolseverlere maçlar izleteceğiz."ifadelerine yer verdi 
Haber:Selçuk Koçaklı