Misli.Com 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor, Şanlıurfaspor galibiyetinin ardından deplasmanda oynayacağı Uşakspor maçından da galip gelmek istiyor. Yarın 13.00’da oynanacak maça mutlak galibiyet parolası ile çıkacak olan kırmızı-lacivertli ekipte teknik adam Mustafa Dalcı,  Şanlıurfaspor galibiyeti sonrasında Uşakspor’u da devirerek galibiyet serisini sürdürmek istiyor.   

ELMAS GALİBİYET SERİSİNİ SÜRDÜRMEK İSTİYOR

Zonguldakspor kaybettiği üst üste maçların ardından, en son evinde oynadığı  Şanlıurfaspor maçından 2-0 galip ayrılarak hanesine 3 puanı yazdırmıştı.  Kırmızı-lacivertli futbolcular, ligde şampiyonluk mücadelesi veren Uşakspor karşında 3 puan alarak galibiyet serisini sürdürerek üst sıralara çıkmak istiyor.  

HEDEFİMİZ 3 PUAN

Zonguldakspor teknik patronu Mustafa Dalcı, ‘’Şanlıurfaspor galibiyeti sonrasında Uşakspor maçını da galibiyetle kapatmak istiyoruz. Özellikle Uşakspor maçına moralli çıkacağız. Bu müsabakadan da galip ayrılarak hem Zonguldak’a mutlu dönmek istiyoruz hem de seriyi sürdürmek istiyoruz’ ’dedi.  

GALİBİYETLER 5-2

Kırmızı lacivertli temsilcimiz Zonguldak spor ligde oynadığı 9 karşılaşmada 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 yenilgi alarak topladığı 9 puanla 11.sırada yer alıyor. Temsilcimiz attığı 5 gole karşılık kalesinde ise 9 gol gördü. Rakip Uşakspor ise oynadığı 9 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi ile 17 puanla 5.sırada yer alıyor.  Uşakspor 9 maçta kalesinde 11 gol görürken, rakip filelere 17 gol kaydetti.  

BİRİ CEZALI DİĞERİ KART CEZALISI

Zonguldak spor’da Serbay Yağız sakat olurken, Aykut Emre Yakut ise sarı kart cezalısı. Bu iki oyuncu Uşak’a getirilmedi. 

3 OYUNCU KART SINIRINDA

Kırmızı lacivertli temsilcimiz Zonguldak spor’da  tecrübeli oyuncular Emre Kara, Hakan Çevik ve Sinan Uzun’un ise 3’er sarı kartları bulunuyor. Bu 3 oyuncu Uşakspor maçında sarı kart görmeleri halinde 12. Hafta maçı olan Hacetepespor maçında cezalı duruma düşecekler. 

EN İYİ OYUNCULARI SAKAT

Geçen hafta Hacettepespor maçında sakatlanarak bir süre sahalardan uzak kalacağı öğrenilen Uşakspor'un Merkez orta saha oyuncusu Abdullah Balıkçı ve golcü futbolcu Noyan Öz Zonguldakspor maçında forma giyemeyecek. 
 
MÜSABAKAYI ÖZGÜR REHA ALICI YÖNETECEK

Uşakspor ile Zonguldakspor arasında oynanacak karşılaşmayı Gaziantep bölgesi Klasman orta hakemlerinden Özgür Reha Alıcı yönetecek. Alıcı’nın yardımcılığını ise Hatay Klasman Yardımcı Hakemi Mahmut Gülle ve Adana Klasman Yardımcı Hakemi Furaz Bülgen yapacak. Dördüncü hakem olarak ise Adana Klasman Hakemi Metehan Alpat görev alacak.

İŞTE PUAN DURUMU VE 11. HAFTA MAÇLARI