Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig Play-Off’ta üçüncü hafta maçları 02 Mart Çarşamba günü oynanan 3 karşılaşma ile tamamlandı. 
Ligin üçüncü hafta maçında Gelikspor  coşkulu taraftarı karşısında konuk ettiği Çacumaspor’u 1-0 yenerek 3 puanın sahibi oldu. Mavi Beyazlı ekip 3 maçta aldığı 3 galibiyetle puanını 9’a çıkartırken, zirve yarışını da sürdürdü. Çaycumaspor ise oynadığı 3 karşılaşmada 1 galibiyet, 2 yenilgi alarak 3 puanla 4. sırada kaldı. 
Averajla liderlik koltuğunda oturan  Kozlu Belediyespor, 3. hafta maçında zor deplasman olan Çaydeğirmeni Belediyespor’a konuk oldu. Çaydeğirmeni Belediyespor karşısında oldukça zorlanan yeşil-beyazlı ekip 84’de Ömer Faruk’un attığı golle sahadan 1-0 galip ayrılarak altın değerinde 3 puan aldı. Yeşil-Beyazlı ekip oynadığı 3 maçta 3 galibiyet elde ederek 9 puanla averajla liderliğini sürdürdü.  Çaydeğirmeni Belediyespor ise oynadığı 3 maçta aldığı 1 galibiyet 2 yenilgi ile 3 puanla 3. sırada yer aldı.  
Ligin 3. Hafta maçında ise ligde henüz galibiyeti bulunmayan Akınspor ile Yenimahallespor karşılaştı. Oldukça keyifli geçen karşılaşmada her iki takımda karşılıklı attıkları birer golle sahadan 1-1 berabere ayrıldı. Her iki takımda 3 puan sevinci yaşamazken, ilk puanlarını da bir birinden almış oldu. Akınspor 1 puanla 5. sırada yer alırken, Yenimhallespor ise 1 puanla 6. sırada yer aldı.
Öte yandan Ligin 4. Hafta maçında ise zirveyi yakından ilgilendiren ve kazananın büyük avantaj yakalayacağı  Kozlu Belediyespor ile Gelikspor karşılaşacak.  6 Mart Pazar günü Kozlu İlçe Stadı’nda oynanacak olan bu önemli karşılaşmada iki takımda play-off’ta oynadıkları 3 karşılaşmada 3’er galibiyet alırken, 9’ar puanla da zirvede yer alıyor. 
3.HAFTA DA ALINAN TOPLU SONUÇLAR
Belediyespor0 - 1Kozlu Belediyespor    
Gelikspor1 – 0 Çaycumaspor    Forma
Ereğli Akınspor1 - 1Ereğli Yenimahalle
4. HAFTA MAÇLARI ŞU ŞEKİLDE
5 MART CUMARTESİ
Saat: 14:30 Beyçayırı stadı:  Yenimahallespor-Çaycumaspor
6 MART PAZAR
Saat: 14:30 Çaydeğirmeni sahası: Çaydeğirmeni Belediyespor-Akınspor
Saat: 14:00 Kozlu Sahası: Kozlu Belediyespor- Gelikspor

Haber: Selçuk KOÇAKLI