TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta 16. Hafta karşılaşmasında sahasında lider Bucaspor ile 1-1 berabere kalan Zonguldak Kömürspor'da Teknik Direktör Şenol Demir, alınan beraberlik olmak üzere maç öncesinde toplu çekilen fotoğraf  hakkında açıklamada bulundu. 

Balcı ve Arslantürk istedi, başkan Demir 'evet' dedi! Akın ediyorlar! Balcı ve Arslantürk istedi, başkan Demir 'evet' dedi! Akın ediyorlar!

Teknik Direktör Şenol Demir yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Maç öncesinde toplu fotoğraf çektirmemizin nedeni birlik ve beraberliğimizin pekişmesiydi. Biz çok uyumlu ve karakterli futbolculardan kurulu bir ekibiz. 

Maç öncesinde de tüm futbolcular ve teknik heyet olarak birlik beraberliğimizi gösteren bir fotoğraf vermek istedik. Başka hiçbir anlamı yok. Futbolcularımın içinde ve yüreğinde Bucaspor maçını kazanma inancı üst düzeydeydi ve kazanacağımıza çok inanıyorduk.

 90 dakika geneline bakıldığında ise gol pozisyonlarına giren, oyuna hükmeden, oyunu elinde tutan takım bizdik. Bucaspor’a 90 dakika boyunca bir tek net pozisyon dahi vermedik. Mücadelelerinden dolayı oynayan, oynamayan tüm futbolcularımı verdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum. 

İlk yarının son 3 maçını oynayacağız. Bu maçlardan alabileceğimiz en fazla puanı alıp devreye iyi bir yerde girmek istiyorum" dedi.

Haber:Selçuk Koçaklı