ALİHAN’A KANCA
2017-2018 sezonunda  ilk kez Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek Devrek Belediyespor, transfer çalışmalarına başladı. İlk yılında üst sıralara oynayacak güçlü bir takım kurmak isteyen kırmızı-beyazlı takım, Ereğli Belediyespor’un 23 yaşındaki forveti Alihan Tezel  ile ilgilenmeye başladı.
**************

Bölgesel Amatör Ligin yeni takımı Devrek Belediyespor,  güçlü bir kadro kurmak için transfer çalışmalarına erken start verdi. Kırmızı-beyazlı takım, bu kapsamda  Ereğli Belediyespor’un 23 yaşındaki forvet oyuncusu Alihan Tezel’i transfer listesine aldı. 
DEVREK, ROTAYI EREĞLİ’YE ÇEVİRDİ
Süper Amatör Ligi şampiyon tamamladıktan sonra baraj maçında Kozlu Belediyespor’u  yenerek Bölgesel Amatör Lige çıkan Devrek Belediyespor, yeni sezon için çalışmalarına başladı. Kısa bir süre önce Antrenör Serkan Bankoğlu ile bir araya gelerek  çifte mutluluk ile kapattıkları sezonu değerlendiren ve ayrıca seni sezon öncesi söz kesen Mustafa Karaelmas ve yönetimi, transfer çalışmalarında düğmeye bastı. Başkan Mustafa Karaelmas, kulüp tarihinde ilk kez Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek kırmızı-beyazlı takımı  ilk yılında üst sıralara  oynatmak istiyor. Bu kapsamda ilk iş olarak güçlü bir kadro kurmak isteyen Başkan Karaelmas ve yönetimi,  rotasını Ereğli’ye çevirdi. 
HEDEFTEKİ İSİM ALİHAN
Zonguldaklı futbolcuları  transfer listesine alan Devrek Belediyespor, Ereğli Belediyespor’un forveti Alihan Tezel ile ilgileniyor. Zonguldak Ereğli doğumlu olan ve kısa bir süre Beşiktaş altyapısı alan 23 yaşındaki forveti gündemine alan Devrek Belediyespor,  bu transfere önümüzdeki günlerde netlik kazandırmak istiyor.
BOZÖYÜK’TE BAŞLADI, EREĞLİ’DE TAMAMLADI
Alt yapısından yetiştiği Ereğli Belediyespor’a  8 yıllık aranın ardından 2015-2016 sezonunda geri dönen forvet oyuncusu Alihan Tezel, geçtiğimiz sezonun başında ise Bozöyük Vitraspor’a  transfer olmuştu.   2016-2017 sezonunun ilk yarısını Bozöyük Vitraspor’da  geçirdikten sonra, devre arasında yeniden Ereğli Belediyespor’a dönen Alihan, eflatun-beyazlı takımla çıktığı 10 maçta 3 gol kaydetti.
Eren ARSLANYILMAZ