Zonguldak temsilcilerimizin mücadele ettiği BAL 7. Bölge 1. Grupta ilk yarı tamamlandı. Kdz. Ereğli Belediyespor hayal kırıklığına uğratırken, Kilimli Belediyespor’da beklentilerin altında kaldı. Ligde en büyük sürprizi de Devrek Belediyespor yaptı. Devrek Belediyespor topladığı 17 puanla ilk yarıyı 2. tamamlayarak şampiyonlukta ben varım dedi. 
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Bölge 1. Grupta ilk yarı oynanan maçlarla tamamlandı. 
İlk yarının son maçında Kdz. Ereğli Belediyespor BAY geçerken, Devrek Belediyespor sahasında Bakırköyspor’u 3-0 yenmeyi başardı.  Kilimli Belediyespor ise deplasmanda lider Silivrispor’a 3-1 mağlup oldu. 
Ligde ilk yarı 9 takım bir bay olmak üzere toplam 8 maç oynadı.
Bu maçlarda 19 puan toplayan Silivrispor ilk yarıyı lider tamamladı. Ligde favori olarak gözüken 3 temsilcimizden biri olan yaptığı transferlerle şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olarak gözüken Kdz. Ereğli Belediyespor hayal kırıklığına uğrattı. Kdz. Ereğli Belediyespor 16 puan toplarken ilk yarıyı da 4. tamamladı. 
Faruk Bahadır yönetiminde transferleri geç yapan ve iyi bir hazırlık dönemi geçiremeyen Kilimli Belediyespor’da hayal kırıklığı yaratan bir başka temsilcimiz oldu. Faruk Bahadır ile kötü sonuçlar alan Kilimli Belediyespor, Harun Aydoslu ile de kötü sonuçlara devam etti ve ilk yarıyı 6 puanla 7. sırada tamamladı. 
Savaş Demiral yönetiminde transfer defterini erken açan ve çalışmalara da erken başlayan Devrek Belediyespor, ilk haftayı bay geçerken ikinci hafta maçında deplasmanda Beyköy Belediyespor’u 1-0, üçüncü hafta maçında sahasında Silivrspor ile 0-0, dördüncü hafta maçında ise deplasmanda Maltepespor ile 1-1 berabere kaldı. Ligin beşinci hafta maçında ise derbi maçında Kdz. Ereğli Belediyespor’a 2-1 yenilen Devrek Belediyespor’da Savaş Demiral istifasını sunarak takımdan ayrıldı. 
Derbi maçında alınan yenilgi ve Savaş Demiral’ın görevi bırakması sonrasında Devrek Belediyespor’un şampiyonluk şansı bitti gözüyle bakılıyordu. 
Savaş Demiral’ın yerine gelen İlhan Özer, ligin 6. Haftası ve  kendisinin ise ilk maçında deplasmanda şampiyonluğun en büyük adayı olarak gösterilen Çilimli Belediyespor’u 5-3 yenmeyi başardı. 
7. Hafta ve ikinci maçında İlhan Özer’li Devrek Belediyespor derbi maçında Kilimli Belediyespor’u 5-2 yenerken, 8. Hafta ve üçüncü maçında da deplasmanda Beykoz 1908’i 1-0 yenerek biranda şampiyonluk adaylarından biri oldu. 
İlhan Özer’li Devrek Belediyespor İlk yarının son maçında ise sahasında Bakırköyspor’u 3-0 yendi ve topladığı 17 puanla ligi 2. tamamlamayı başardı. 
Şampiyonluk şansını yetirmesine rağmen İlhan Özer’le beş beşe 4 maçta 12 puan toplayarak biranda şampiyonluk yarışına giren Devrek Belediyespor, ilk yarıda öne çıkan takımlardan biri oldu.  


İŞTE İLK YARIDA ALINAN TOPLU SONUÇLAR


Maltepespor 2 – 2 Çilimli Belediyespor    
Silivrispor    3 - 1    Kilimli Belediyespor    
Beyköy Belediyespor    0 - 2    Beykozspor 1908    
Devrek Belediyespor    3 - 0    Bakırköyspor
PUAN DURUMU 
1.Silivrispor            19    
2.Devrek Belediyespor         17    
3.Çilimli Belediyespor        16    
4.KDZ. Ereğli Belediyespor    16    
5.Beykozspor 1908        7    
6.Maltepespor            7    
7.Kilimli Belediyespor        6    
8.Bakırköyspor            6    
9.Beyköy Belediyespor    4
30 OCAK 2022 YILINDA İKİNCİ YARININ İLK MAÇLARI ŞU ŞEKİLDE
Beyköy Belediyespor  -  Bakırköyspor    
Silivrispor      -  Beykozspor 1908    
Maltepespor  -  Kilimli Belediyespor    
Kdz. Ereğli Belediyespor  -  Çilimli Belediyespor
Devrek Belediyespor BAY