TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor altyapı takımı, Kuşadası'nda yapılacak olan 5. Kuşadası Cumhuriyet Kupası Turnuvasına katılacak.  
28-31 Ekim tarihleri arasında Kuşadası’nda gerçekleştirilecek olan Cumhuriyet Kupası Turnuvasına katılacak olan  Zonguldakspor alt yapı takımı turnuva öncesinde hazırlıklarını sıkı bir şekilde hazırlanıyor.  
Bu önemli turnuvaya  Zonguldakspor, 2009, 2010, 2011 ve 2012 doğumlu oyuncularla katılacakken, Göztepespor Altınorduspor, Bucaspor ve  Ankaragücüspor gibi önemli takımlarla karşılaşacak. 
5. Kuşadası Cumhuriyet Kupası Turnuvasına katılmanın heyecanını şimdiden yaşadıklarını dile getiren Zonguldak Kömürspor alt yapı sorumlusu Muhammat Şaffak, ‘’2009, 2010, 2011 ve 2012 doğumlu sporcularımızın olduğu 2 takım halinde turnuvaya katılacağız.  
Rakiplerimiz, Göztepespor Altınorduspor, Bucaspor, Ankaragücüspor gibi bir çok lig takımların olduğu güzel bir turnuva bizi bekliyor. 
Zonguldak Kömürspor alt yapı olarak bizde bu turnuvada yerimizi alacağız.  Hedefimiz sporcularımızın tecrübe kazanıp maç alışkanlığını arttırmak.  Her şey çok güzel bir şekilde ilerliyor,  inşallah kısa zaman içerisinde A Takıma ve Türk futboluna kaliteli sporcular kazandırmaya devam edeceğiz.’’dedi.