***Temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, yeni sezon öncesi ikinci hazırlık maçını yarın saat 16.00'da 3. Lig ekiplerinden İğdırspor ile oynayacak. 

TFF 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, yeni sezon hazırlıklarının ikinci etap kamp çalışmalarını Bolu’da günde yaptığı çift idmanla sürdürüyor. 

Lig öncesinde Bolu'da hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdüren Kırmızı-Lacivertli temsilcimiz, bu kapsamda hazırlık maçlarına da devam ediyor. 

Temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, Bolu’da ilk hazırlık maçında  3.lig ekibi Çankaya FK ile oynamış ve sahadan da 2-1 galip ayrılmıştı. 

Kırmızı-lacivertli ekip ikinci hazırlık maçını ise 3. Lig ekiplerinden Iğdırspor ile yarın saat 16.00’ da oynayacak.

Teknik Direktör Şenol Demir, ilk maçta olduğu gibi ikinci maçta da tüm futbolcularına şans vermesi bekleniyor.

Temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, yarın Iğdırspor ile oynayacağı maçın ardından üçüncü hazırlık maçını 10 Ağustos'ta bir aksilik olmazsa TFF 2.Beyaz Grup ekiplerinden Şanlıurfaspor ve dürdüncü hazırlık maçını ise 12 Ağustos'ta 3. Lig ekiplerinden Bursa Yıldırım ile oynayacak. 

Zonguldak Kömürspor, Bolu kampını 13 ile 15 Ağustos’ta tamamlayarak kente dönecek. Ve ardından ise ligin ilk maçında konuk edeceği Fethiyespor maçına kadar hazırlıklarını Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda sürdürecek. 
Haber:Selçuk Koçaklı