Lig’de oynadığı son 3 maçta 1 galibiyet 2 yenilgi alarak 3 puanla 9. sırada yer alan Kdz. Ereğli Belediyespor, 4. Hafta maçında kendi saha ve seyircisi önünde İzmir temsilcisi Altay ile karşılaşacak. Bu önemli maçı ise Ankara bölgesi hakemi Havva Nur Demir yönetecek.
Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Kdz. Ereğli Belediyespor, ligin 4. hafta maçında ligin güçlü ekiplerinden İzmir temsilcisi Altay ile karşı karşıya gelecek. 
Cumartesi günü saat 13.00’da Beycayırı stadı’nda oynanacak olan bu önemli müsabaka öncesinde Merkez Hakem Kurulu maçı yönetecek hakemleri açıkladı.
Bu önemli maçı  Ankara Bölgesi Bölgesel Hakemi Havva Nur Demir yönetecek. Demir’in yardımcılıklarını ise  Muhammer Remzi Özkaya ve Melih Erdol yapacak. Maçın 4. Hakemi ise Medine Doğan olarak açıklandı.
Öte yandan Kdz. Ereğli Belediyespor, ilk maçında deplasmanda Antalyaspor’a 1-0 yenilirken, ikinci maçında da sahasında ABB Fomgetspor’a 2-4 mağlup olmuştu. 3. Maçında ise deplasmanda Amedspor’u 0-2 yenerek 3 puanla tanışan temsilcimiz, sıralamada 3 puanla 9. sırada yer alıyor.  
Haber: Selçuk KOÇAKLI