Kdz. Ereğli Belediyespor, Alaplı sahasında konuk ettiği Bakırköyspor’u 6-2 mağlup etti. Temsilcimiz Eflatun- Beyazlı ekibe 3 puanı getiren golleri 14 ve 78’de Emre Aydoğan, 47’de Muhammet Emir Özbilen, 65’de penaltıdan Murat Güneş, 70’de Sercan Çekmen ve 90+3’de Fahri Eren Pamuk’tan geldi. Konuk ekibin gollerini ise  61’de Umut Doğan ve 84’de Muhammet Abdullah’tan geldi. 
Bölgesel Amatör Lig 7. Bölge 1. Grup'ta ligin 4.hafta maçında Kdz. Ereğli Belediyespor  Alaplı İlçe Stadı’nda Bakırköyspor ile karşı karşıya geldi. Temsilcimiz Kdz Ereğli Belediyespor, Bakırköyspor karşısında 90 dakika boyunca oynadığı üstün futbolla sahadan 6-2 galip ayrıldı. 
Kdz. Ereğli Belediyespor'a 3 puanı getiren  golleri 14 ve 78’de Emre Aydoğan, 47’de Muhammet Emir Özbilen, 65’de penaltıdan Murat Güneş ve 70’de Sercan Çekmen ve 90+3’de Fahri Eren Pamuk’tan geldi. Bakırköyspor’un gollerini ise  61’de Umut Doğan ve 84’de Muhammet Abdullah’tan geldi. 
Maçın ardından Kdz. Ereğli Belediyespor aldığı farklı galibiyetin sevincini taraftarları ile doyasıya yaşadı. 
Kdz. Ereğli Belediyespor ilk hafta maçında deplasmanda Çilimli Belediyespor'a 3-0 mağlup olurken, ikinci hafta maçında ise Kilimli Belediyespor’u 3-0’la geçmişti. Üçüncü hafta maçında ise deplasmanda Beykozspor ile 1-1 berabere kalmıştı. Dördüncü hafta maçında ise mutlak sahaya galibiyet parolası ile çıkan Ereğli Belediyespor, Bakırköyspor’u 6-2 yenerek 3 puanın sahibi oldu.
Eflatun-Beyazlı ekip 4 maçta 2 galibiyet 1 yenilgi 1 beraberlikle 7 puanla 4. sıradan 3.sıraya yerleşti.