Bölgesel Amatör Lig 7.Bölge 1.Grup’ta mücadele eden temsilcilerimiz Ereğli Belediyespor,  Devrek Belediyespor ve Kilimli Belediyespor’un 15. Hafta  (Erteleme) maçlarını yönetecek hakemler Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından açıklandı.
Kdz. Ereğli Belediyespor erteleme maçında 30 Mart Çarşamba (Yarın) saat 14:00’da   deplasmanda Beyköy Belediyespor ile karşılaşacak. İki takım arasındaki maçı ise İstanbul Bölgesi Bölgesel Hakemi Emre Coşkun yönetecek.  Coşkun’un yardımcılıklarını ise Ali Şahin ve Satılmış Furkan Demir yapacak. 4. Hakem ise Mehmet Can Ölmez olarak belirlendi.
Bir diğer temsilcimiz Devrek Belediyespor ise 30 Mart Çarşamba (Yarın) saat 14:00’da  kendi saha ve seyircisi önünde Çilimli Belediyespor ile karşılaşacak.  Müsabakayı 
Ankara Bölgesi Bölgesel Hakemi Mustafa Ünver yönetecek. Ünver’in yardımcılıklarını ise Hasan Bostan ve Demirhan Emir yapacak. 4. Hakem ise Giray Şaylan olarak belirlendi.
Öte yandan deplasmanda 30 Mart Çarşamba (Yarın) saat 14:00’da  Bakırköyspor ile karşılaşacak olan Kilimli Belediyespor  maçını ise Balıkesir Bölgesi Bölgesel Hakemi Muhammed Taha Onat yönetecek. Onat’ın yardımcılıklarını ise Mustafa Kemal İçelli  ve Keremşah Balbay yapacak.  Müsabakanın 4. Hakem ise Furkan Işık yapacak. 
Diğer maçların hakemleri ise şu şekilde: 
Saat 14:00 Silivri Stadı: Silivrspor-Maltepespor ( Hakem:  Recep Buğra Çetin)
Saat 14:00 Saha Şenlikköy Stadı: Bakırköyspor- Kilimli Belediyespor (Hakem:  Muhammed Taha Onat)
Saat 14:00 Saha Beyköy Stadı: Beyköy Belediyespor-Kdz.Ereğli Belediyespor (Hakemler: Emre Coşkun)
Saat 14:00 Saha Devrek İlçei Stadı: Devrek Belediyespor –Çilimli Belediyespor (Hakemler: Mustafa Ünver)
Haber: Selçuk KOÇAKLI