TFF 2. Lig temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’un geçen sezon Fenerbahçe’den 2 yıllığına kiraladığı ve ilk sezonunda ise 31 maçta gösterdiği performansla göz doldurmasına rağmen gol sevinci yaşamayan 20 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Eyüp Akcan, yeni sezon öncesinde performansını bir tık daha üste çıkartırken, ilk kez golle tanıştı.   
Genç oyuncu Bolu’da gerçekleştirilen kamp çalışmaları kapsamında oynanan 3'üncü hazırlık maçında 1-1 berabere biten  Zonguldak Kömürspor-Şanlıurfaspor karşılaşmasında hazırlık maçı da olsa ilk kez golle tanışırken, şansızlığını lig öncesinde da kırmış oldu. 
Hazırlık maçı da olsa golle tanışan genç oyuncunun lig maçlarında performansının yanı sıra golleri ile de kırmızı-lacivertli ekibe katkı sağlaması bekleniyor. 
GEÇEN SEZON 31 MAÇTA FORMA GİYDİ
Eyüp Akcan, geçen sezon 21’i ilk 11 olmak üzere 31 maçta forma giyerken, bu maçların 12’sinde 90’ar dakika sahada kalarak toplamda 1935 dakika süre aldı.    
PERFORMANSI GÖZ DOLDURMUŞTU ANCAK GOL ATAMAMIŞTI
31 maçta gösterdiği performansla göz dolduran Eyüp Akcan’ın tek eksiği ise goldü.  31 Resmi maçta gol atamadan kapatan merkez  orta saha oyuncusu Akcan, yeni sezonda bu yöndeki eksiğini de kapatmayı hedefliyor. 
HAZIRLIK MAÇI DA OLSA GOLLE TANIŞTI
Şanlıurfaspor ile oynanan 3’üncü hazırlık maçında 52’de şık bir gole imza atan Eyüp Akçan’ın hem performansı hemde attığı gol teknik heyeti mutlu etti.  Genç merkez orta saha oyuncusunun ilk kez kırmızı-lacivertli forma altında golle tanışırken, resmi maçlarda da gol ve goller atarak takıma katkı sağlamsı bekleniyor.    
Haber: Selçuk KOÇAKLI