Hafta sonu Gebzespor ile karşılaşacak Zonguldak Kömürspor’da futbolcular kararlı bir şekilde galibiyete şartlandı. Bayram öncesi aldıkları yenilgi nedeniyle liderlikten olan kırmızı-lacivertliler, Gebzespor maçını kazanmak için hırslandı. Bu durum dün yapılan çift kale maçada yansıdı.

 

************

 

Zonguldak Kömürspor’da futbolcular, Gebzespor maçına kilitlendi. Bayram tatili öncesi oynadıkları son lig maçını kaybederek bayram tatiline moralsiz giren kırmızı-lacivertliler, hem bozulan morallerini düzeltmek hem de taraftarla barışmak için Gebzespor maçını kazanmak istiyorlar.

Bayram dönüşünün ardından 5 gün süren Bakacakkadı kampında Gebze ile yatıp Gebze ile  kalkan futbolcular, çalışmalarına maçın oynanacağı Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda devam etti. Teknik Direktör Cahit Terzi yönetiminde ısınma hareketleri ile başlayan idmanda kırmızı-lacivertliler Gebzespor maçının provası şeklinde geçen çift kale maç gerçekleştirdi.

Yoğun bir tempo içinde geçen çift kale maçta futbolcuların oldukça hırslı ve istekli olmaları dikkat çekti. Oyuncular birçok pozisyonda birbirlerine sert girmekten kaçınmadı.Bu durum teknik heyeti memnun etti.

TATLI İDMAN

Gebzespor maçı öncesi takıma moral vermek isteyen Zonguldak Kömürspor yönetimi dün idmanı ziyaret etti. Kulüp Başkanı Süleyman Caner idmana eli boş gelmeyerek futbolculara ve teknik heyete baklava getirdi. İdman sonrası tatlılar afiyetle yendi.

Süleyman Caner ile birlikte idamını takip edenler arasında Genel Sekreter Osman Tutkun, Basın Sözcüsü Akay Turhan ve Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Bezir’de vardı.

AYTUNÇ’TA KORKULACAK BİR DURUM YOK

Bakacakkadı kampında Çaycumaspor ile yapılan hazırlık maçında sakatlanan orta saha oyuncusu Aytunç Topaloğlu, dünkü idmana da katılmadı. Dizinden darbeye bağlı sakatlık geçiren Aytunç’un ciddi bir durumunun olmadığı tedbir amaçlı dinlendirildiği bildirildi.

 

KEMİK SESLERİ

Kırmızı-lacivertlilerin dün yaptığı çift kale maçta, kemik sesleri çıktı. Futbolcular ikili mücadelelerde birbirlerine zaman zaman sert müdahalelerde bulundu. Birçok ikili mücadelede kırmızı-lacivertliler sakatlık geçirdi. Yerde acılar içinde kalan oyuncuların ilk tedavileri saha içinde yapıldı. Oyuncuların korkulacak bir durumlarının olmadığı anlaşıldı.

Eren ARSLANYILMAZ