Zonguldak 1’inci Amatör Küme Merkez Grubu’nun 10’uncu hafta erteleme maçında Güvenlikgücüspor ile Bölümspor dün kozlarını paylaştı. Geçtiğimiz Pazar günü yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenen karşılaşmaya Kozlu Sahası ev sahipliği yaptı. Play-Off’ları hedefleyen iki takımın kapışmasında Bölümspor her iki devrede bulduğu birer golle mücadeleden 2-0 galip ayrıldı.

 

Erteleme maçına hızlı bir giriş konuk takım Bölümspor’dan geldi. Sağlı-sollu geliştirdiği ataklarla Güvenlik savunmasını zorlayan Bölümspor, 26’ncı dakikada golü buldu. Can’ın attığı golle 1-0 öne geçen konuk takım, bu golle ilk yarıyı önde kapattı.

İkinci yarıda iki takım arasında karşılıklı ataklar vardı. Bu ataklardan golü bulan taraf yine Bölümspor oldu. Dakikalar 73’ü gösterdiğinde Bölümspor Taner’in golüyle skoru 2-0 yaptı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadeleden 2-0’lık sonuçla 3 puanı alan taraf Bölümspor oldu. Bu sonuçla puanını 18 yapan Bölümspor, Play-Off yolunda önemli bir galibiyet etti.

 

 

SAHA: Kozlu

HAKEMLER: Mete Bulman **, Burhan Orhan **, Sedat Görmez **

GÜVENLİKGÜCÜSPOR: Murat **, Ekrem **, Emre **, Ahmet **, Ergen **, Şahin *(Dk.78 Sezgin *), Ogün **, Uğur **, Burhan **, Aytaç **, Barış *(Dk.74 Berkay *)

BÖLÜMSPOR: Ferdin **, Berkem ***, Göksel ***, Ahmet ***, Gökhan *(Dk.34 Ercan **), Gürkan **(Dk.46 Mesut **), Can ***, Kerem **(Dk.75 Eray *), Taner ***, Şevket ***, Turgay ***

GOLLER: Dk. 26 Can, Dk.73 Taner (Bölümspor)

 

 

8 yıl sonra yeniden

 

1993 yılında Fenerbahçe’ye transfer olan Kerem Şenel, 2005 yılında bıraktığı futbola Zonguldak’ta Bölümspor formasıyla yeniden başladı. Uzun yıllar profesyonel liglerde boy gösteren ve Zonguldakspor ile Kilimli Belediyespor’da da oynayan 39 yaşındaki futbolcu Kerem, Bölümspor’un Güvenlikgücüspor’u 2-0 yendiği maçta ilk onbirde oynadı. 8 yıl önce futbolu bırakan ve tekrar Bölümspor ile yeşil sahalara dönen Kerem, dünkü galibiyette pay sahibi oldu.