ARTIK HAKEMLERİ DE YENMEMİZ GEREK

Zonguldak Kömürspor’un kaptanı Mert Caymaz,  kendi sahalarında 1-1 berabere kaldıkları Tuzla maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Kaptan Mert Caymaz, her hafta hakem hatalarıyla karşılaştıklarını söyleyerek, artık hakemlerde art niyet aradıklarını ve hakemleri de yenmekten başka çarelerinin olmadığını söyledi. 

‘’Her hafta hakemlerle sıkıntı yaşıyoruz’’

Zonguldak Kömürspor’un kaptanı Mert Caymaz, her hafta hakemlerle sıkıntı yaşadıklarını söyleyerek, ‘’Herkesin Cumhuriyet bayramı kutlu olsun. Bizde klasik resmimizi verdik. Tuzla maçı güzel giden bir maç. Art niyetli bir hakem. Maç ne hale geldi. Kırmızı kartlar. Olmayan bir penaltı. Geçen hafta böyle şeyler yaşadık Menemen’de. Her hafta hakemlerle ilgili sıkıntı yaşıyoruz. Gerçekten ben art niyetli olduklarını düşünüyorum artık. Biz artık hakemleri de yenmemiz gerekiyor. Artık önümüzde ki maçlara bakacağız’’dedi. 

‘’Fethiye’yi yenerek çıkışa geçmek istiyoruz’’

Fethiye’yi yenerek çıkışa geçmek istediklerini ifade eden Caymaz, ‘’Gruba baktığımız zaman artık herkes her takımı yenebiliyor. Zor bir Fethiye deplasmanı var. İnşallah bu maçta galibiyet serisine başlamak istiyoruz’’diye konuştu. 

Emre Can BAYRAM